Info tècnica

Mapa:
Taravil va ser cartografiat durant el desembre del 2012 i el febrer del 2013 (3,75 km2). Per aquesta ocasió s'ha fet una actualització i ampliació (1,5 km2) seguint els mateixos estàndards ISOM 2000 de la IOF. Tot el mapa ha estat cartografiat per Eduard Vizcaya amb l'ajuda d'una base LIDAR 1:5000 de l'ICC.Fotos del terreny

Terreny
Els "Plans de Taravil" és un altiplà situat a l'oest del municipide Capolat, al Berguedà. Des d'aquí podem contemplar el Pla de Busa, la serra del Cadí-Moixeró, el Pedraforca, Montserrat i el Montseny.
El terreny compta amb una superfície de 5,25 km2 i la seva alçada màxima i mínima són 1387 i 1200 metres sobre el nivell del mar, amb un relleu entre suau i moderat en general.

La vegetació està constituïda pràcticament en la seva totalitat per boscos de pi roig, conformant un bosc de bona penetrabilitat que permet una alta velocitat en cursa en la majoria de zones. Hi ha algunes petites parts del terreny on el bosc és més espès o hi ha una mica de sotabosc - normalment de boix- que fa més difícil la progressió. Aproximadament el 25% del terreny està ocupat per prats i pastures. 

Escassa existència d'elements de roca i tallats naturals passables i impassables tipus conglomerat, alguns d'ells perillosos per la seva alçada. 

Hi ha una bona xarxa de pistes forestals, però al estar molt poc transitades i fins i tot abandonades, sovint perden continuïtat en zones obertes. També, al ser una zona de cria de bestiar, hi ha, tant dins del bosc com als prats, alguns filats elèctrics. Cal fer-hi atenció, doncs algunes poden portar corrent elèctrica. 

Distàncies i desnivells:

Els HD21E tindran un canvi de mapa. 

Per les categories HD21E hi haurà 4 avituallaments. 3 d'ells dibuixats al mapa, i el 4rt en el canvi de mapa. La resta de categories tindran 2 avituallaments. 

La descripció de controls estarà NOMÉS al mapa en les categories amb sortida en massa.

La carretera es creua diverses vegades al llarg de la cursa en totes les categories. Tot i que es tracta d'una carretera local amb trànsit escàs, demanem precaució a l'hora de creuar-la.